УСЛУГИ

Нашите услуги

Организация без лимити!

В ежедневната си работа екипът ни си партнира с доказани професионалисти във всички аспекти при планирането, организирането и осъществяването на всяко едно събитие. Ние разбираме значението на екипната динамика и притежаваме уменията, за да гарантираме, че всички наши клиенти са напълно удовлетворение. Използваме нашите екипни знания и креативност, както и натрупаният опит, за да организираме перфектното събитие съобразено с вашите нужди.

demo-attachment-708-njanja-kovac-3532-62002-original-protected
Корпоративни събития
Untitled design (4)
Тиймбилдинг
Untitled design (2)
Конференции
Untitled design (7)
Коктейли
Untitled design (3)
Конгреси
demo-attachment-707-DSC_5539-94330-original-protected
Бизнес срещи
Untitled design (6)
Обучения
Кетъринг
Untitled design (5)
Семинари
Artboard 1_conf
Изложения
Untitled design (1)
Тържества
Artboard 177

Информация

Често задавани въпроси

Нашите клиенти са винаги на първо място. За К & К Конгреси и Мероприятия всеки клиент е специален. Обръщаме внимание на всички детайли и всяка малка подробност, която е от значение за осъществяване на перфектното събитие за Вас.

Екипът ни от професионалисти е обучен да ви предостави най-добрите услуги за организиране на  събития. Разполагаме с широка мрежа от надеждни партньори, с които работим съвместно, и се гордеем с това, че можем да предоставим отлични услуги.

Без значение какъв тип събитие планирате, позволете на К & К Конгреси и Мероприятия да предостави решения, които да го направят незабравимо. Нашият опитен екип е тук, за да ви помогне да планирате перфектното събитие и да се уверите, че то никога няма да бъде забравено от вашите гости! Свържете се с нас още днес, за да научите повече за начина ни на работа. Очакваме с нетърпение да работим с вас!